Fotografie is mijn manier om mijn creativiteit te uiten.

Ik ben Anouk (1985), een enthousiaste creatieveling. Op 1e kerstdag 2018 ben ik moeder van een zoon geworden: Oscar Yule. Mijn dagelijks leven speelt zich af in de Bollenstreek. Ik ben gek op watermeloen en fiets in de ronde op een opvallende aquablauwe Dolly bakfiets. Benieuwd naar meer random facts? Op Instagram deel ik van alles en meer. 

Meer dan een hobby

Het bedenken en bereiden van recepten en het maken van beelden brengt mij ongekend veel energie. De ochtenden zijn voor mij het favoriete moment om in de keuken te staan. Nog voordat de wereld ontwaakt, maak ik ontbijtjes en schuif ik ondertussen wat lekkers in de oven voor later die dag. 

Zo ben ik begonnen

In 2017 volgde ik de opleiding Foodjournalistiek en ik ontdekte dat mijn interesse vooral werd gewekt door onderwerpen over fotografie, styling en sociale media. Het schrijven van stukken voor online media en het bedenken en realiseren van beelden maakt mij een blije mens. 

 

Een gastcollege van Ron Blauw over het belang van de online en offline beleving van een restaurant zette mij aan het denken. Wat ik op dat moment voor werk deed was leuk maar niet fantastisch en als ik mij bezighoud met fotografie dan begint mijn hart sneller te kloppen. Het is niet gewoon een hobby maar voor mij de manier om mijn creativiteit te uiten. Ik zie het als mijn mogelijkheid om mijn doelen te bereiken. Mijn mogelijkheid om een verschil te maken door de passie van anderen vast te leggen.

Schrijven en presenteren

Ik heb een vloeiende, inspirerende schrijfstijl waarmee ik anderen kan inspireren. Ik ben een goede spreker en presentator, een leraar voor anderen wanneer ik kan spreken vanuit mijn passie. Dit zet ik in om anderen te overtuigen, mee te nemen in mijn wereld en vaardigheden te leren.

Deze sterke punten zet ik vooral in om goed te zijn, voor mijzelf en anderen. Ik ben er van overtuigd dat mijn idee er niet alleen is om er zelf beter van te worden maar omdat ik geloof dat ik de wereld een klein beetje mooier kan maken.

Creativiteit

Ik combineer mijn levendige verbeelding met een sterk gevoel van mededogen en zet mijn creativiteit in om uitdagingen op te lossen. Ik vind het fantastisch om de perfecte oplossing te vinden voor een uitdaging en deze kracht maakt mij een goede adviseur.

  • Anouk Boetzer Instagram
  • Anouk Boetzer Youtube
  • Facebook - Anouk Boetzer fotografie